Wall of Fame

Laura Raiselis (26)

Oprichter 'vzw Canis Fidelis'

Laura, die vorig jaar nog bijlessen statistiek volgde bij Tutorial Studiebegeleiding, richtte enkele jaren geleden een trainingsschool op voor meldhonden die ondersteuning bieden aan kinderen met zware diabetes of epilepsie.

Jelle Delbeke (25)

Studiebegeleider en durfal

In het voorbije academiejaar is Jelle uitgegroeid tot één van de speerpunten van het succes van Tutorial Studiebegeleiding. Een echte doorzetter, zo blijkt ook uit zijn prestatie van afgelopen weekend tijdens de Dodentocht.

Wouter Verbeke (28)

Studiebegeleider statistiek

Sinds de zomer van 2013 werkte hij vele 100-den uren af als studiebegeleider statistiek bij Tutorial Studiebegeleiding. De teller van het aantal studenten die hij intussen begeleid heeft, staat halfweg 2019 op meer dan 200!

Pieter Six (27)

Doctoraatstudent Down Under

In de zomer en het najaar van 2016 ontpopte Pieter zich tot één van de meest onmisbare schakels van team-Tutorial; vandaag werkt hij aan een driejarig doctoraat aan de Universiteit of Tasmania (Australië).

Peter Hyndrikx (28)

Wereldtop in iets heel bijzonder

Peter was de allereerste klant die Tutorial Studiebegeleiding had; daarvoor moeten we al teruggaan naar februari 2010. Maar er is nog iets wat hem massa’s hip en bijzonder uniek maakt…

Tine Bols (30)

Oprichter vzw Pack the Essentials (Cambodja)

Tine is de allereerste studiebegeleidster die bijlessen gaf voor statistische vakken aan de faculteit Psychologische en Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit van Gent.