Groepslessen statistiek I

8 t.e.m. 19 aug

Tutorial Studiebegeleiding bouwt verder op het succesvolle concept van groepslessen statistiek I (FPPW) en biedt er opnieuw aan in de voorbereiding op het herexamen van Prof. De Neve. Vanaf maandag 8 augustus staat onze meest ervaren en zeer succesvolle studiebegeleider voor een kleine groep studenten om hen klaar te stomen voor hun herexamen statistiek I.

Meer info

Groepslessen statistiek II

5 t.e.m. 19 aug

Tutorial Studiebegeleiding bouwt verder op het succesvolle concept van groepslessen statistiek II (FPPW) en biedt er opnieuw aan in de voorbereiding op het herexamen van Prof. Marchant. Vanaf vrijdag 5 augustus staat onze meest ervaren en zeer succesvolle studiebegeleider voor een kleine groep studenten om hen klaar te stomen voor hun herexamen statistiek II.

Meer info

Tutorial zoekt talent!

Word jij studiebegeleider?

Tutorial is op zoek naar enkele nieuwe studiebegeleiders. Weet jij ons in contact te brengen met onze nieuwste studiebegeleider of studiebegeleidster? Dan belonen wij jou graag met een waardebon van €50 in het hippe en snelgroeiende Bavet.

Meer info

Groepslessen statistiek II

23 maart t.e.m. 11 mei

Tutorial Studiebegeleiding bouwt verder op het succesvolle concept van groepslessen statistiek II (FPPW) en biedt er opnieuw aan in de voorbereiding op het examen van Prof. Marchant. Vanaf woensdag 23 maart staat onze meest ervaren en zeer succesvolle studiebegeleider voor een kleine groep studenten om hen klaar te stomen voor hun examen statistiek II.

Meer info

Samen naar het Examen: statistiek I

7 jan - 10 jan

LAST MINUTE KORTING: 1 + 1 GRATIS!! Tutorial bouwt verder op het succesvolle concept 'Samen naar het Examen' en organiseert haar tiende editie voor statistiek I van Prof. De Neve (FPPW). Omwille van COVID-19 zal ook deze editie Coronaproof (lees: online) zijn, met meer individuele leermomenten voor de student dan in de klassieke pre-Corona-formule.

Meer info

Groepslessen statistiek I

8 nov. t.e.m. 13 dec.

Tutorial Studiebegeleiding bouwt verder op het succesvolle concept van groepslessen statistiek I (FPPW) en biedt er opnieuw aan in de voorbereiding op het examen van Prof. De Neve. Vanaf maandag 8 november staat onze meest ervaren en zeer succesvolle studiebegeleider voor een kleine groep studenten om hen klaar te stomen voor hun herexamen statistiek I.

Meer info