Groepslessen statistiek I

31 okt. t.e.m. 12 dec.

Tutorial Studiebegeleiding bouwt verder op het succesvolle concept van groepslessen statistiek I (FPPW) en biedt er opnieuw aan in de voorbereiding op het examen van Prof. De Neve. Vanaf dinsdag 31 oktober staat onze meest ervaren en zeer succesvolle studiebegeleider voor een kleine groep studenten om hen klaar te stomen voor hun examen statistiek I.

Meer info

Groepslessen statistiek I

7 t.e.m. 15 augustus

Tutorial Studiebegeleiding bouwt verder op het succesvolle concept van groepslessen statistiek I (FPPW) en biedt er opnieuw aan in de voorbereiding op het herexamen van Prof. De Neve. Vanaf maandag 7 augustus staat onze meest ervaren en zeer succesvolle studiebegeleider voor een kleine groep studenten om hen klaar te stomen voor hun herexamen statistiek I.

Meer info

Groepslessen statistiek II

7 t.e.m. 15 augustus

Tutorial Studiebegeleiding bouwt verder op het succesvolle concept van groepslessen statistiek II (FPPW) en biedt er opnieuw aan in de voorbereiding op het herexamen van Prof. Marchant. Vanaf maandag 7 augustus staat onze meest ervaren en zeer succesvolle studiebegeleider voor een kleine groep studenten om hen klaar te stomen voor hun herexamen statistiek II.

Meer info

Samen naar het examen: statistiek II (FPPW)

27/5-29/5

Tutorial bouwt verder op het succesvolle concept 'Samen naar het Examen' en organiseert haar elfde editie voor statistiek II van Prof. Marchant (FPPW). Tijdens het blokken kan je met jouw vragen terecht bij een heel ervaren studiebegeleider zonder dat je jouw bureau hoeft te verlaten.

Meer info

Groepslessen statistiek II (paasvakantie)

3 april t.e.m. 13 april

Tutorial Studiebegeleiding bouwt verder op het succesvolle concept van groepslessen statistiek II (FPPW) en biedt in de paasvakantie opnieuw een "spoedcursus statistiek II" aan in de voorbereiding op het examen van Prof. Marchant. Vanaf maandag 3 april staat onze meest ervaren en zeer succesvolle studiebegeleider voor een kleine groep studenten om hen klaar te stomen voor hun examen statistiek II.

Meer info

Tutorial zoekt talent!

Word jij studiebegeleider?

Tutorial is op zoek naar enkele nieuwe studiebegeleiders. Weet jij ons in contact te brengen met onze nieuwste studiebegeleider of studiebegeleidster? Dan belonen wij jou graag met een waardebon van €50 in het hippe en snelgroeiende Bavet.

Meer info