Samen naar het Examen: statistiek I

7 jan - 10 jan

LAST MINUTE KORTING: 1 + 1 GRATIS!! Tutorial bouwt verder op het succesvolle concept 'Samen naar het Examen' en organiseert haar tiende editie voor statistiek I van Prof. De Neve (FPPW). Omwille van COVID-19 zal ook deze editie Coronaproof (lees: online) zijn, met meer individuele leermomenten voor de student dan in de klassieke pre-Corona-formule.

Meer info

Groepslessen statistiek I

8 nov. t.e.m. 13 dec.

Tutorial Studiebegeleiding bouwt verder op het succesvolle concept van groepslessen statistiek I (FPPW) en biedt er opnieuw aan in de voorbereiding op het examen van Prof. De Neve. Vanaf maandag 8 november staat onze meest ervaren en zeer succesvolle studiebegeleider voor een kleine groep studenten om hen klaar te stomen voor hun herexamen statistiek I.

Meer info

Gratis oefeningen - Statistiek in de PSW (Prof. Lievens)

(volledige semester)

Net als de voorbije jaren biedt Tutorial Studiebegeleiding dit semester GRATIS en volledig vrijblijvend extra oefeningen aan voor studenten die zich voorbereiden op het examen 'Statistiek in de PSW' van Prof. Lievens (Politieke & Sociale Wetenschappen).

Meer info

Gratis oefeningen - statistiek I (Prof. De Neve)

(volledige semester)

Net als de voorbije jaren biedt Tutorial Studiebegeleiding dit semester GRATIS en volledig vrijblijvend extra oefeningen aan voor studenten die zich voorbereiden op het examen 'Statistiek I' van Prof. De Neve (Psychologische en Pedagogische Wetenschappen).

Meer info

Groepslessen statistiek in de PSW

23 t.e.m. 28 aug

Tutorial Studiebegeleiding bouwt verder op het succesvolle concept van groepslessen statistiek en biedt er opnieuw aan in de voorbereiding op het herexamen 'statistiek in de PSW' van Prof. Lievens. Vanaf maandag 23 augustus staat onze meest ervaren en zeer succesvolle studiebegeleider voor een kleine groep studenten om hen klaar te stomen voor hun herexamen statistiek.

Meer info

Groepslessen statistiek I

2 aug. t.e.m. 13 aug

Tutorial Studiebegeleiding bouwt verder op het succesvolle concept van groepslessen statistiek I (FPPW) en biedt er opnieuw aan in de voorbereiding op het herexamen van Prof. De Neve. Vanaf maandag 2 augustus staat onze meest ervaren en zeer succesvolle studiebegeleider voor een kleine groep studenten om hen klaar te stomen voor hun herexamen statistiek I.

Meer info