Samen naar het examen: statistiek II (FPPW)

30 mei - 2 juni


Tutorial bouwt verder op het succesvolle concept 'Samen naar het Examen' en organiseert haar achtste editie voor statistiek II van Prof. Marchant (FPPW). Wegens de Corona-maatregelen steekt deze editie in een nieuw jasje, maar weliswaar één met nog meer individuele leermomenten voor de student.

In de laatste vier dagen vlak voor het examen statistiek II van Prof. Marchant (woensdag 3 juni) kan je tussen 9u en 18u rekenen op de hulp van één van onze studiebegeleiders om je maximaal voor te bereiden.

Daar waar we vroeger samen studeerden met een klein groepje medestudenten voor hetzelfde examen, zijn we wegens de Corona-maatregelen genoodzaakt om de formule aan te passen en aldus online te organiseren.

Ons team is creatief aan de slag gegaan om het aantal leermomenten op te trekken, waardoor deelnemers nog meer ondersteuning genieten dan bij een klassieke editie van 'Samen naar het Examen'.  

Data (telkens van 9u tot 18u): 

- zaterdag 30 mei
- zondag 31 mei 
- maandag 1 juni 
- dinsdag 2 juni

Enkele sterke punten:
- de constante online aanwezigheid (9u tot 18u) van een studiebegeleider om al jouw vragen te beantwoorden tijdens het studeren 
- toegang tot een digitale database aan gestelde vragen en bijpassende antwoorden 
- twee proefexamens (incl. interactieve bespreking)

Plaatsen zijn beperkt om maximale ondersteuning te kunnen aanbieden.

 

Praktische zaken

Prijs: €165 (excl. BTW)
Locatie: online

Inschrijven: info@bijles-statistiek.be

Meer info: 0498 82 47 12