Samen naar het Examen: statistiek I

7 jan - 10 jan


LAST MINUTE KORTING: 1 + 1 GRATIS!! Tutorial bouwt verder op het succesvolle concept 'Samen naar het Examen' en organiseert haar tiende editie voor statistiek I van Prof. De Neve (FPPW). Omwille van COVID-19 zal ook deze editie Coronaproof (lees: online) zijn, met meer individuele leermomenten voor de student dan in de klassieke pre-Corona-formule.

In de laatste vier dagen vlak voor het examen statistiek I van Prof. De Neve kan je tussen 9u en 18u rekenen op de hulp van een fantastische studiebegeleider om je maximaal voor te bereiden.

Wat met het Corona-virus?

Omwille van COVID-19 heeft Tutorial Studiebegeleiding beslist om de groepsformules dit semester online aan te bieden. Ook in het voorjaar en in de zomer werden 'Samen naar het Examen' en de groepslessen online aangeboden, iets wat door de deelnemers als heel positief werd ervaren. 

Daar waar we vroeger samen studeerden met een klein groepje medestudenten voor hetzelfde examen op eenzelfde locatie, kiezen we er dus om gezondheidsredenen voor om de formule aan te passen en online te organiseren.

Ontelbare leermomenten

Ons team is creatief aan de slag gegaan om het aantal leermomenten op te trekken, waardoor deelnemers nog meer ondersteuning genieten dan bij een klassieke editie van 'Samen naar het Examen'.  

De sessies worden gegeven door een zeer ervaren en succesvolle studiebegeleider, namelijk Wouter. Hij begeleidde de voorbije acht jaar al een 300-tal studenten in de voorbereiding op hun examens statistiek I en II.

Data (telkens van 9u tot 18u)

- vrijdag 7 januari 
- zaterdag 8 januari
- zondag 9 januari
- maandag 10 januari 

Enkele sterke punten

- de constante online aanwezigheid van een studiebegeleider om al jouw vragen te beantwoorden
- toegang tot een digitale database aan gestelde vragen en bijpassende antwoorden
- twee proefexamens (incl. interactieve bespreking)

Praktische details

Prijs: €175 (excl. BTW) 
Platform: Microsoft Teams en Facebook

NU MET KORTING: 1 + 1 GRATIS !

Inschrijven

Inschrijven kan via deze link: info@bijles-statistiek.be

Plaatsen zijn beperkt om maximale ondersteuning te kunnen bieden!