Groepslessen statistiek I (FPPW)

3/8 t.e.m. 15/8


Tutorial Studiebegeleiding bouwt verder op het succesvolle concept van groepslessen statistiek I (FPPW) en biedt er opnieuw aan in de voorbereiding op het herexamen van Prof. De Neve. Vanaf maandag 3 augustus staat een ervaren en zeer succesvolle studiebegeleidster voor een kleine groep studenten om hen klaar te stomen voor hun herexamen statistiek I.

Vanaf maandag 3 augustus kan je zeven keer tussen 13u30 en 15u30 terecht bij Tutorial Studiebegeleiding voor extra duiding bij jouw cursus statistiek I (Prof. De Neve). In een klein groepje (plaatsen zijn beperkt!) gaan we dieper in op theorie en oefeningen, beantwoorden we jouw vragen en stomen we je klaar voor het herexamen.

De groepslessen worden gegeven door een zeer ervaren en succesvolle studiebegeleidster, namelijk Ingemarie. Zij begeleidde de voorbije drie jaar vele tientallen studenten in de voorbereiding op hun examens statistiek I en II. Zelf zit ze in haar 1e master psychologische wetenschappen en behaalde ze telkens fantastische resultaten voor alle statistische vakken uit haar opleiding. 

Data (telkens 13u30-15u30):

- maandag 3 augustus
- woensdag 5 augustus

- vrijdag 7 augustus
- maandag 10 augustus 
- woensdag 12 augustus
- vrijdag 14 augustus 
- zaterdag 15 augustus 

Sterke punten:

14 uren kwalitatieve en examengerichte ondersteuning
- de rustige aanpak van een doorwinterde studiebegeleidster 
- ruimte voor interactie (Q&A)
- extra oefeningen om mee te oefenen
- twee nieuwe proefexamens
- lessen worden opgenomen en kunnen herbeken worden

Omwille van COVID-19 heeft Tutorial Studiebegeleiding beslist om de groepsformules van deze zomer online aan te bieden. Ook het voorbije semester werden groepslessen statistiek II online aangeboden, iets wat door de deelnemers als heel positief werd ervaren.

Praktische zaken:

Prijs: €189 (excl. BTW)
Platform: Microsoft Teams 

Inschrijven: info@bijles-statistiek.be
Meer info: 0498 82 47 12