Groepslessen statistiek I

8 nov. t.e.m. 13 dec.


Tutorial Studiebegeleiding bouwt verder op het succesvolle concept van groepslessen statistiek I (FPPW) en biedt er opnieuw aan in de voorbereiding op het examen van Prof. De Neve. Vanaf maandag 8 november staat onze meest ervaren en zeer succesvolle studiebegeleider voor een kleine groep studenten om hen klaar te stomen voor hun herexamen statistiek I.

Vanaf maandag 8 november kan je zes keer tussen 16u30 en 18u30 terecht bij Tutorial Studiebegeleiding voor extra duiding bij jouw cursus statistiek I (Prof. De Neve). In een klein groepje (plaatsen zijn beperkt!) gaan we dieper in op theorie en oefeningen, beantwoorden we jouw vragen en stomen we je klaar voor het examen van begin januari.

De groepslessen worden gegeven door een zeer ervaren en succesvolle studiebegeleider, namelijk Wouter. Hij begeleidde de voorbije acht jaar al een 250-tal studenten in de voorbereiding op hun examens statistiek I en II.

Data (telkens 16u30-18u30):

- maandag 8 november
- maandag 15 november
- woensdag 24 november (!!!)
- maandag 29 november
- maandag 6 december
- maandag 13 december 

Sterke punten:

- 12 uren kwalitatieve en examengerichte ondersteuning
- de rustige aanpak van een doorwinterde studiebegeleider
- ruimte voor interactie (Q&A)
- extra oefeningen om mee te oefenen
- twee gloednieuwe proefexamens

COVID-19:

De groepslessen worden volledig Coronaproof georganiseerd in een goed verluchte ruimte, met voldoende aandacht voor social distancing. 

Praktische zaken:

Prijs: €215 (inclusief BTW)
Locatie: Liberaal Archief - Kramersplein 23 - 9000 Gent

Inschrijven: info@bijles-statistiek.be
Meer info: 0498 82 47 12