Groepslessen statistiek I

2 aug. t.e.m. 13 aug


Tutorial Studiebegeleiding bouwt verder op het succesvolle concept van groepslessen statistiek I (FPPW) en biedt er opnieuw aan in de voorbereiding op het herexamen van Prof. De Neve. Vanaf maandag 2 augustus staat onze meest ervaren en zeer succesvolle studiebegeleider voor een kleine groep studenten om hen klaar te stomen voor hun herexamen statistiek I.

Vanaf maandag 2 augustus kan je zes keer tussen 13u30 en 15u30 terecht bij Tutorial Studiebegeleiding voor extra duiding bij jouw cursus statistiek I (Prof. De Neve). In een klein groepje (plaatsen zijn beperkt!) gaan we dieper in op theorie en oefeningen, beantwoorden we jouw vragen en stomen we je klaar voor het herexamen.

De groepslessen worden gegeven door een zeer ervaren en succesvolle studiebegeleider, namelijk Wouter. Hij begeleidde de voorbije acht jaar al een 200-tal studenten in de voorbereiding op hun examens statistiek I en II.

Data (telkens 13u30-15u30):

- maandag 2 augustus
- woensdag 4 augustus
- vrijdag 6 augustus
- maandag 9 augustus
- woensdag 11 augustus
- vrijdag 13 augustus 

Sterke punten:

- 12 uren kwalitatieve en examengerichte ondersteuning
- de rustige aanpak van een doorwinterde studiebegeleider
- ruimte voor interactie (Q&A)
- extra oefeningen om mee te oefenen
- twee nieuwe proefexamens

COVID-19:

De groepslessen worden volledig Coronaproof georganiseerd in een goed verluchte ruimte, met één tafel per student en een afstand van 1,5m tussen de verschillende tafels. 

Praktische zaken:

Prijs: €215 (inclusief BTW)
Locatie: Liberaal Archief - Kramersplein 23 - 9000 Gent

Inschrijven: info@bijles-statistiek.be
Meer info: 0498 82 47 12